Informatie

Mag iedereen zich aanmelden voor Gluren bij de Buren?

Iedereen mag zich aanmelden met hun woonkamer! Van portiekflat tot villa en van rijtjeshuis tot bungalow. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! En natuurlijk houden we rekening met de vierkante meters bij de programmering. Een 30-koppig-koor past natuurlijk niet overal!

Waar kan ik me aanmelden?

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Bekijk de aanmeldpagina

Wanneer vindt Gluren bij de Buren plaats?

Gluren bij de Buren vindt door heel Almere Kustzone Poort / Duin plaats op zondag 11 maart 2018. Tussen 12:00 en 17:00 programmeren we een drietal optredens van een artiest in elke woonkamer. Elk optreden duurt maximaal 30 minuten.

Mijn woonkamer is niet zo groot. Maakt dat uit?

Nee, dat maakt niet uit. Bij je aanmelding kan je de grootte van je woonkamer aangeven. In een studentenkamer zullen wij natuurlijk geen orkest programmeren. We houden dus rekening met de grootte van je woonkamer en jouw wensen!

Wie regelt koffie en thee voor de gasten?

Als woonkamereigenaar krijg je een speciale Gluren bij de Buren tas tijdens een informatiebijeenkomst in de maand voorafgaand aan het evenement. In deze tas zitten allemaal handige zaken als bekers, suiker, roerstaafjes, promotiemateriaal maar ook... koffie en thee. Voor de kleintjes is er ook aanmaaklimonade aanwezig.

Ik weet zelf een artiest die in mijn woonkamer mag spelen. Mag dat?

Tuurlijk mag dat! Meld deze artiest dan wel even apart aan! Bij de laatste vraag in het aanmeldformulier benoem je de artiest. Wij zorgen voor de koppeling! Let op: We hebben bij een ‘dubbele aanmelding’ dus 2 ingevulde aanmeldformulieren nodig.

Wordt er ook nog een informatiebijeenkomst gepland?

In de maand voorafgaand aan het evenement wordt er een gastheren/vrouwenmeeting gepland. Tijdens deze meeting zijn wij als organisatie aanwezig om meer te vertellen over wat je als woonkamereigenaar kan verwachten tijdens Gluren bij de Buren. Uiteraard is er tijdens deze bijeenkomst ook volop ruimte om al je vragen te stellen.

Hoe kan ik het beste mijn woonkamer promoten?

Twitter, Facebook, Instagram, flyeren, posters ophangen…ga zo maar door! Meer weten: neem vooral contact op.

Bekijk de contactpagina