Informatie

Wat is Gluren bij de Buren?

Gluren bij de Buren is een huiskamerfestival dat plaatsvindt door alle wijken van Alphen aan den Rijn. Het vloerkleed is het podium; de bank is de tribune. Per huiskamer treedt 1 act op die 3 keer een half uur speelt. Door de speciale looproutes kan je als bezoeker maximaal 7 optredens bijwonen. Gluren bij de Buren maakt de wijken in Alphen aan den Rijn gezelliger en geeft lokale acts een podium. 

Wanneer vindt Gluren bij de Buren plaats?

Gluren bij de Buren vindt plaats op zondag 10 februari 2019. Tussen 12:00 en 17:00 uur programmeren we een drietal optredens van een artiest in elke huiskamer. Elk optreden duurt maximaal 30 minuten. 

Waar vindt Gluren bij de Buren plaats?

Gluren bij de Buren vindt in Alphen aan den Rijn plaats! Daarnaast doen er nog ruim 20 andere steden mee. Zie de website voor alle deelnemende steden. 

Bekijk de stedenpagina

Ik wil Gluren bij de Buren ook in mijn eigen stad organiseren! Kan dat?

Tuurlijk kan dat. Neem gerust contact op via de algemene contactpagina, dan maken we een afspraak. 

Bekijk de contactpagina 

Is Gluren bij de Buren gratis te bezoeken?

Ja! De kracht van Gluren bij de Buren is de laagdrempeligheid. We vragen daarom geen entree. Wel wordt na afloop van elk optreden gevraagd om een vrijwillige bijdrage. Neem dus vooral kleingeld mee! 

Wat gebeurt er met de vrijwillige bijdrage?

Uw bijdrage is het startbudget voor Gluren bij de Buren Alphen aan den Rijn 2020 en maakt u een nieuwe editie van het festival mogelijk.