Informatie

Wat is Gluren bij de Buren?

Gluren bij de Buren is een huiskamerfestival dat plaatsvindt door alle wijken van Gooise Meren. Het vloerkleed is het podium; de bank is de tribune. Per woonkamer treedt 1 act op die 3 keer een half uur speelt. Door de speciale looproutes kan je als bezoeker maximaal 7 optredens bijwonen. Gluren bij de Buren maakt de wijken in Gooise Meren gezelliger en geeft lokale acts een podium.

Wanneer vindt Gluren bij de Buren plaats?

Gluren bij de Buren vindt door heel Gooise Meren plaats op zondag 11 maart 2018. Tussen 12:00 en 17:00 uur programmeren we een drietal optredens van een artiest in elke woonkamer. Elk optreden duurt maximaal 30 minuten.

Waar vindt Gluren bij de Buren plaats?

Gluren bij de Buren vindt in Gooise Meren plaats! Er wordt nog druk gekeken naar steden die mee willen doen. Zie de website voor alle deelnemende steden.

Bekijk de stedenpagina

Ik wil Gluren bij de Buren ook in mijn eigen stad organiseren! Kan dat?

Tuurlijk kan dat. Neem gerust contact op via de algemene contactpagina, dan maken we een afspraak.

Bekijk de contactpagina

Is Gluren bij de Buren gratis te bezoeken?

Ja! De kracht van Gluren bij de Buren is de laagdrempeligheid. We vragen daarom geen entree. Wel wordt na afloop van elk optreden gevraagd om een vrijwillige bijdrage. Neem dus vooral kleingeld mee!

Wat gebeurt er met de vrijwillige bijdrage?

Uw bijdrage is het startbudget voor Gluren bij de Buren Gooise Meren 2019 en maakt u een nieuwe editie van het festival mogelijk.