Informatie

Wat is Gluren bij de Buren?

Gluren bij de Buren is een huiskamerfestival dat plaatsvindt in verschillende wijken verspreid over Haarlemmermeer. Het vloerkleed is het podium; de bank is de tribune. Per huiskamer treedt een act op die drie keer een half uur speelt. Door de speciale looproutes kan je als bezoeker maximaal zeven optredens bijwonen. Gluren bij de Buren maakt de wijken in Haarlemmermeer gezelliger en geeft lokale acts een podium. 

Wanneer is Gluren bij de Buren?

Gluren bij de Buren vindt plaats op zondag 10 februari 2019. Tussen 12:00 en 17:00 uur programmeren we in elke huiskamer drie optredens van een artiest. Elk optreden duurt maximaal 30 minuten. 

Waar is Gluren bij de Buren?

In verschillende wijken in Haarlemmermeer. Het definitieve programma van deelnemende huiskamers en artiesten wordt in december bekend gemaakt. Naast Haarlemmermeer wordt Gluren bij de Buren wordt ook in een aantal andere gemeentes in Nederland georganiseerd.

Bekijk daarvoor de stedenpagina

Ik wil Gluren bij de Buren ook in mijn eigen stad organiseren! Kan dat?

Tuurlijk kan dat. Neem gerust contact op via de algemene contactpagina, dan maken we een afspraak. 

Bekijk de contactpagina 

Is Gluren bij de Buren gratis te bezoeken?

Ja! De kracht van Gluren bij de Buren is de laagdrempeligheid. We vragen daarom geen entree. Wel wordt na afloop van elk optreden gevraagd om een vrijwillige bijdrage. Neem dus vooral kleingeld mee! 

Wat gebeurt er met de vrijwillige bijdrage?

Uw bijdrage maakt de organisatie van het festival mogelijk. Daarmee kunnen wij lokaal talent een podium blijven bieden en buurten een beetje gezelliger maken.