Haarlem

Zondag 11 maart 2018

Bekijk programma

96 huiskamers, 96 lokale acts, 288 optredens!

Het programma is bekend, en wauw: Wát een programma! Zondagmiddag 11 maart kan je genieten van het beste wat Haarlem te bieden heeft in huiskamers bij jou om de hoek!
Om goed voorbereid op bezoek te kunnen bij je buren zijn er handige looproutes gemaakt. Sorteer het programma op wijk of per genre, en voeg optredens naar keuze toe in je persoonlijke programma. Onze tip? Ga gluren in je éigen buurt om je buurtgenoten te leren kennen. De speeltijden zijn zo ingedeeld dat je in totaal maximaal 7 optredens kunt zien. Dus plan goed en mis niets!
Gebruik je de site via je mobiel? Geef toestemming om je locatie te zien en zie hoeveel stappen het volgende optreden van je vandaan is!

Wijzigingen programma

Met zoveel acts en zoveel huiskamers kan het niet anders dat er wijzigingen plaatsvinden. Onderstaande zaken zijn gewijzigd sinds het drukken van de krant, en staan wel goed in het online programma:

Wijziging

  • Helaas vervalt Cristian Pielich, als vervanger zal Joost Dobbe aan de Tetterodestraat 110 spelen. Tijden: 12:45 / 14:15 / 15:45 Joost is een Haarlemse singer-songwriter met eigen songs en enkele covers van o.a. Neil Young, Van Morrison en Ryan Adams.
  • Helaas vervalt Margie Joe, als vervanger zal de act November aan de Ravelingsteeg 5 spelen. Tijden: 12:45 / 14:15 / 15:45. November een act met sopraan en basgitaar. Twee uitersten, ongewoon intiem.
  • Helaas vervalt het adres Potgieterstraat 36. Gelukkig zal zijn act Harp en zang nog te zien zijn aan de Kampersingel 40 zwart. Tijden: 12:00 / 13:30 / 15:00. De act bestaat uit musical, luisterliedjes en jazz, met zang en harp.
  • Helaas vervalt het adres Klein Heiligland 69 zw met daarbij zijn act Band.
  • Helaas vervalt de act Klasiek impro piano, als vervanger zal Käthe aan de Timorstraat 47 spelen. Tijden: 13:30 / 15:00 / 16:30. Käthe is jazz- en kleinkunst zangeres.
  • Helaas vervalt het laatste optreden van 15:00 uur bij Boar & the Monkey.