Hilversum

Zondag 11 maart 2018

Bekijk programma

26 huiskamers, 26 lokale acts, 78 optredens!

Het programma is bekend, en wauw: Wát een programma! Zondagmiddag 11 maart kan je genieten van het beste wat Hilversum te bieden heeft in huiskamers bij jou om de hoek!
Om goed voorbereid op bezoek te kunnen bij je buren zijn er handige looproutes gemaakt. Sorteer het programma op wijk of per genre, en voeg optredens naar keuze toe in je persoonlijke programma. Onze tip? Ga gluren in je éigen buurt om je buurtgenoten te leren kennen. De speeltijden zijn zo ingedeeld dat je in totaal maximaal 7 optredens kunt zien. Dus plan goed en mis niets!
Gebruik je de site via je mobiel? Geef toestemming om je locatie te zien en zie hoeveel stappen het volgende optreden van je vandaan is!

Wijzigingen programma

Met zoveel acts en zoveel huiskamers kan het niet anders dat er wijzigingen plaatsvinden. Onderstaande zaken zijn gewijzigd sinds het drukken van de krant, en staan wel goed in het online programma:

Afzeggingen

Helaas is er een aantal optredens en/of huiskamers afgevallen:

  • The Kelly’s // Frans Halslaan 50
  • From A to Z (and everything in between) // Simon Stevinweg 9E
  • Michael Bakker zingt Elvis Presley & Sennah // Gomarushof 1

Wijzigingen

De volgende tijden, optredens of adresgegevens zijn gewijzigd:

  • Monseigneur van de Weteringstraat // Nieuwe artiest: John Spijker // 13.45-15.15-16.45 // Singer-songwriter met blijmoedige-pop songs met een groove! Ervaren entertainer die sinds 2005 in z'n eentje optredens verzorgt waaronder oa. in de P60, Melkweg en Paradiso.
  • Van Gelderlaan 55 // Het tweede en derde optreden wordt verzorgd door Smash // 15.15-16.45 // Smash zal swingende muziek vanuit de jaren 70 tot nu ter gehore brengen.