Talent in Huis

Talent in Huis

Gluren bij de Buren biedt een laagdrempelig podium aan amateurkunstenaars die het leuk vinden om op te treden op bijzondere locaties voor een lokaal publiek. Voor de ambitieuze amateurs, die doorstroming naar het professionele circuit voor ogen hebben, is Gluren bij de Buren tevens een mooie springplank. Om deze groep te stimuleren in hun ontwikkeling hebben wij het Talent in Huis-programma in het leven geroepen. 

Talent in Huis bestaat uit een serie video's die is geproduceerd in samenwerking met Kunstbende en Popronde. Kunstbende is een landelijk platform voor iedereen van dertien tot en met negentien jaar die iets doet of wilt doen met content, dans, DJ, beeldende kunst, fashion, film of theater. 

Popronde is een rondreizend muziekfestival dat een selectie van aanstormende muzikanten de kans geeft om op te treden in cafés, galeries, theaters, platenzaken, kerken en poppodia in een 40-tal steden door het hele land. 

Vind je onze video's tof en ben je benieuwd naar meer tips? Check dan ons Youtubekanaal voor een overzicht van alle video's. Hier leer je bijvoorbeeld hoe je je het beste op een optreden voorbereidt en wat je naderhand kan doen om er alles uit te halen.