De voorbereidingen zijn van start!

De voorbereidingen zijn van start!

De eerste voorbereidingen voor de aankomende editie van Gluren bij de Buren Wintereditie, op zondag 4 februari, zijn van start! Alle programmamakers zijn begonnen om er een editie vol mooie momenten van te maken. In 22 gemeenten kun je 4 februari genieten van muziek, theater, dans, cabaret, spoken word en meer! Alle optredens zijn gratis te bezoeken. Gluren bij de Buren is daarmee het grootste én het meest laagdrempelige huiskamerfestival van Nederland: Het vloerkleed is het podium, de bank de tribune. 

Je kunt vanaf nu dus jouw locatie of act aanmelden! Verwelkom jij straks een amateurkunstenaar uit jouw buurt in je eigen huiskamer? Of wil je juist een keer in intieme setting optreden? Aanmelden kan tot en met zondag 10 december via het aanmeldformulier. 

Elke lokale (amateur)podiumkunstenaar is welkom bij Gluren bij de Buren: van breakdancers op het vloerkleed tot een popkoor op het balkon. Hosts kunnen hun huiskamer, serre, schuur of gezamenlijke ruimte opgeven, zolang er maar een act en publiek in past. Per gemeente worden lokale acts aan huiskamer gekoppeld. Elke act treedt bij zijn toegewezen locatie drie keer een half uur op, telkens voor nieuw publiek. Bezoekers kunnen van locatie naar locatie struinen en ontdekken wat hun buurt in huis heeft. 

Algemene informatie
Datum: zondag 4 februari 2024
Tijden: 12:00 - 17:00 uur
Entree: Vrijwillige bijdrage
Website: www.glurenbijdeburen.nl