De voorbereidingen zijn van start!

De voorbereidingen zijn van start!

De voorbereidingen voor de zomereditie op zondag 30 juni zijn begonnen! In 28 gemeenten kun je 30 juni genieten van muziek, theater, dans, cabaret, spoken word en meer! Alle optredens zijn gratis te bezoeken. Gluren bij de Buren is daarmee het grootste én het meest laagdrempelige amateurkunstfestival van Nederland. 

Je kunt vanaf nu dus jouw locatie of act aanmelden! Verwelkom jij straks een amateurkunstenaar uit jouw buurt in je eigen tuin? Of wil je juist een keer in intieme setting optreden? Aanmelden kan tot en met zondag 12 mei via het aanmeldformulier. 

Elke lokale (amateur)podiumkunstenaar is welkom bij Gluren bij de Buren: van breakdancers tussen de hortensia's tot een popkoor op het balkon. Hosts kunnen hun veranda, dakterras, buitenkeuken of gezamenlijke tuin opgeven, zolang er maar een act en publiek in past. Per gemeente worden lokale acts aan een tuin gekoppeld. Elke podiumkunstenaar treedt bij zijn toegewezen locatie drie keer een half uur op, telkens voor nieuw publiek. Bezoekers kunnen van locatie naar locatie struinen en ontdekken wat hun buurt in huis heeft.

Algemene informatie
Datum: zondag 30 juni 2024
Tijden: 13:00 - 18:00 uur
Entree: Vrijwillige bijdrage
Website: www.glurenbijdeburen.nl